Sandwijk Support is gespecialiseerd in het ontwikkelen van databases op maat binnen de omgeving van FileMaker Pro. Daarbij kunt u kiezen uit kant-en-klare softwarepakketten of u kunt iets voor uw eigen organisatie op maat laten ontwikkelen, helemaal zoals u het wilt.

Zo heb ik het pakket SessionSupport ontwikkeld, dat met name gericht is op professionals buiten de reguliere zorgsector (therapeuten, coaches, counselors).
Voor bedrijven met meerdere werknemers die projectmatig voor verschillende opdrachtgevers werken, is er het pakket UrenSupport, waarmee de tijdsbesteding op eenvoudige wijze wordt bijgehouden.
ZZP-ers (die per definitie voor verschillende opdrachtgevers werken) kunnen hun bedrijfsadministratie bijhouden met ProjectSupport, hetgeen naast een relatiebeheer- en factureringsmodule ook een urenadministratie omvat.
Voor iedereen die zijn bankzaken op orde wilt houden, is er het pakket BankSupport. Hierin importeert u eenvoudig de gegevens die u van uw bank kunt downloaden. BankSupport ordent en schoont de gegevens zodat u deze ten allen tijde eenvoudig kunt doorzoeken en overzicht houdt over uw inkomsten en uitgaven.

Het is natuurlijk ook mogelijk om op basis van bestaande pakketten een nieuwe toepassing te ontwikkelen: maatwerk dus.
Een leuke toepassing van FMP betreft het aanmaken van toegangsbewijzen voor evenementen, die vervolgens met een iPhone kunnen worden gescand bij de ingang.

Een andere mogelijkheid is om (een deel van) uw database op het web te publiceren. Bijvoorbeeld als u inschrijvingen voor congres of cursus wilt automatiseren en via het internet wilt laten lopen. Of de informatie in uw database juist wilt publiceren middels een webpagina.
FMP leent zich hier uitstekend voor: de gebruikersvriendelijkheid van de lokale database, in combinatie met de grote toegankelijkheid van het internet.
SandwijkSupport werkt op dit gebied intensief samen met profesionele webdesigners en PHP-specialisten.

Wat het ook is waar u voor kiest: U bepaalt waarmee u (en eventueel uw klanten) gaat werken!

Sandwijk Support is gevestigd in Serooskerke (Walcheren).
info@sandwijksupport.nl
tel. 06 – 24 52 75 74