Database-ontwikkeling
U heeft behoefte aan een gebruiksvriendelijk databeheersysteem waarmee u moeiteloos kunt rapporteren? Samen kijken we naar uw behoeften en daarna ontwikkel ik een toepassing die u in staat stelt de informatiebehoefte binnen uw bedrijf optimaal te vervullen. Zowel lokaalwerkende toepassingen als toepassingen op een netwerk of website.

Database-hosting
Bij ons ontwikkelde databases kunnen wij ook plaatsen (hosten) op onze FM-Server. Hiermee heeft u ten allen tijde en waarook vandaan toegang tot uw databases via het FM-netwerk. Tegelijkertijd worden u databases door ons gebackupt middels een getrapt systeem, waardoor u nooit veel data kunt kwijtraken mocht er iets misgaan.

FileMaker-support
U heeft een eigen FMP-database ontwikkeld maar loopt tegen moeilijk op te lossen punten aan? Of u heeft geen tijd om de toepassing verder te ontwikkelen? Ik bied graag mijn diensten aan om bestaande software te helpen verbeteren, de moeilijke stukjes van de puzzel te leggen of uw werkdruk te verlichten.

Informatie-advies
U bent er niet zeker van dat u de informatie binnen uw organisatie optimaal en effectief gebruikt? U zoekt hulp bij het rapporteren van bestaande informatie uit uw huidige systeem? Mogelijk dat een kleine aanpassing van uw databeheer een oplossing biedt; mogelijk is er een geheel nieuwe manier van werken nodig.

Informatie-verwerking
U heeft verschillende adresbestanden, verspreid over de verschillende computers of emailtoepassingen van uw medewerkers? En u wilt een grote mailing de deur uit doen? Wij verzamelen de data en bieden deze aan in een voor u gewenst formaat.

Computer-support
Voor onze klanten bieden wij ook algemene ondersteuning bij installatie en gebruik van software op de computer. Onze support betreft vooral gebruikers van Apple computers, maar ook Windows-gebruikers kunnen wij incidenteel van dienst zijn.